10
egipt

În primul rând, vă mulțumesc la toți cei care comentați pe blog și mai ales celor ce mă împing de la spate ca să-mi termin munca.
Noua carte va ieși de la tiparul Editurii și Tipografiei Honterus din Sibiu în cursul lunii februarie.

O voi edita ca și înainte în editură proprie și anume EDITURA CONEXIUNI.

Până în luna februarie voi avea un site propriu al Editurii Conexiuni, unde se va putea comanda cartea online.  O voi distribui de asemenea și la nivel național cu unul sau doi distribuitori.

Cartea se va numi probabil „Programul Terra în Egiptul Antic / DECRIPTAT”. În carte este analizat biocomputerul genetic al zeilor Egiptului. Este o carte voluminoasă, în circa 700 de pagini în același format ca și precedenta. În plus, în același pachet este inclusă Cartea Egipteană a Morților, numită de fapt „Cartea Ascensiunii în Lumină” într-o nouă traducere, excepțională și exactă făcută de Aura Ruxandra Moldovan, în circa 400 de pagini. Cartea conține și alte texte egiptene vechi. Pachetul mai conține o schemă 48/68 cm a biocomputerului genetic.

Sunt în faza de corectare și de desenare a schemelor logice ale computerului.
Cartea este mai dificilă decât precedenta și chiar va trebui citită cu fiecare pagină. Știu că cei care ați pornit la acest drum împreună cu mine, v-ați hotărât deja să suferiți un pic alături de mine și să sacrificați timp.
Am preferat să încep noua ediție a PROGRAMULUI TERRA cu secțiunea egipteană pentru a vă familiariza cu… „greul”. După această secțiune voi edita în cursul anului viitor secțiunea programului evreu bazată pe decodarea Zoharului, în minim 700 de pagini sau în două volume. Această secțiune voluminoasă este cea mai dificilă, dar cine o va citi-o va avea clare toate detaliile programului de inginerie genetică practicat pe Terra, până la nivel de  litere energetice, regăsite în structura noastă genetică ca și în structura LOR.

Zoharul este adevăratul decodor al Cărții egiptene a morților (CEM). Secretele dezlegate ale Zoharului, cheile lui, deschid practic CEM, pe cea tibetană și cu siguranță și scrierile indiene. Asta mă face în primul rând să consider, că toate aceste texte împreună sunt părți ale aceleiași holograme. Informația lor este în bună parte complementară.
Practic, decriptarea biocomputerului genetic al zeilor Egiptului este aproape imposibilă fără decriptarea în prealabil a Zoharului. Dar partea și mai interesantă este faptul că modelul egiptean mi-a clarificat anumite aspecte asupra computerului numit Pomul Vieții al zeilor evreilor. Pare ciudat, dar așa este.

Modelul egiptean deschis de Zohar este însă prezentat mai complet și chiar mai logic decât cel din Zohar! Tocmai pentru că este logic, complet, fără loc de prea multe întrebări după citirea cărții, am ales să-l prezent mai întâi. Veți avea în față toate elementele necesare, uneori mai multe detalii decât chiar și eu m-am așteptat. Pentru mine a fost o mare surpriză, un drum fascinant pe care l-am parcurs cu entuziasm și bucurie.

Vom avea practic un brevet mondial de decriptare a mesajelor textelor hieroglife.

Nu are nici un sens să cumpărați în prealabil Cartea egipteană a morților de pe piața românească. Pachetul va conține noua traducere care este completă și exactă. Veți avea toate punctele de referință în pachet.
Cartea se va găsi permanent pe piața românească și va tradusă în engleză foarte curând.
Primul tiraj comandat este de 3000 de exemplare… din finanțare proprie. Cartea va fi scumpă din păcate, deoarece este voluminoasă, conține pagini cu scheme color, iar eu am doar o editură și nu tipografie. Prețul va fi stabilit în funcție de contractele pe care le voi face cu distribuitorii. Vom vedea câți vor dori cartea și mai ales câți vor putea să o citească!

Și eu ca editor și producător de carte mă aflu în fața unei necunoscute.
Voi priorita cartea tuturor celor care au scris în acești ani pe blog și care prin asta au contribuit la apariția acestui brevet. Am toate adresele de mail ale celor ce mi-au scris și am să vin direct cu oferta la momentul oportun : LUNA FEBRUARIE!
Am să vă comunic din timp noua platformă a site-ului de pe care se va putea comanda pentru orice punct de pe TERRA.

Deși mi-aș dori să scriu mai mult pe blog sunt întotdeauna limitat de factorul TIMP.

Până la noi informații privind apariția cărții vă salut pe toți cu drag!

Toni Victor Moldovan

2 Comments

 1. Te salut cu drag, draga Tony!
  Țin sa iti spun ca de cel puțin 10 ani citesc cam tot ce mi-ai sugerat în puținele întâlniri pe care le-am avut pur și simplu întâmplătoare!
  Sunt maxim de fericit și mândru totodată ca mi-ai fost ca un adevărat
  ” mentor” in studiul ufologiei. Sunt la început de drum as zice, dar ca și tine am fost atras încă de mic de ” flying saucers” ….
  Am în biblioteca mea din apartamentul meu din București, cele 2 cărți ale tale la loc de cinste! Am aflat accidental ca ai mai scos încă 3 cărți….sunt super încântat și abia aștept vești de la tine când timpul îți va pernițe!
  Te îmbrățișez cu drag!
  Lucian-Traian Mădularu

  • Toni Victor Moldovan 15/06/2021 Reply

   Salut Lucian!
   Mă bucur ca accesat și acest site și probabil filmele recent poatate de mine pe youtube. Am toată increderea că vei prelua informația materialului prezentat și că prin asta vei avea o imagine și mai clară asupra istoriei ascunse a umanității. Te îmbrățișez și prin intermediul acestui blog. Cu drag,
   Toni

Comentează

Adresa ta de email nu va fi făcută publică