10
Programul Terra

Bună dimineața!

Am destul de multe comentarii nepublicate. Aceste comentarii conțin numere de telefon și adrese e-mail. Consider că este corect ca aceste date să nu fie la vedere pe blog.

Am să contactez din nou toate adresele inregistrate pe blog și am să confirm data la care se vor putea trimite primele cărți. Comanda va putea fi făcută fie direct la mine, adică la Editura Conexiuni SRL pe

www.tonivictormoldovan.com

sau pe

www.cartea-mea.ro

www.5carti.ro

www.librarie.ro

Site-ul tonivictormoldovan.com va fi operațional la sfârșitul săptămanii.

Tot atunci vor putea fi făcute primele comenzi cu plata direct pe site, cu card.

Cu stimă,

Toni Victor Moldovan

2 Comments

  1. Leonard Bogdan 20/12/2022 Reply

    Programul Terra, un atentat extraterestru asupra omenirii se regăsește în una din aceste ultime 3 carti? Adică este reeditată? Sau acest pachet de 3 carti este o noutate cap coada?

    • Toni Victor Moldovan 02/01/2023 Reply

      Cartea este complet nouă. Se referă la decriptarea totală și complexă a textelor egiptene. Ca să reușesc acest lucru, am decodat inițial Zoharul, carte cu mult mai complexă ce se regeră la programul de inginerie genetică al poporului evreu ca și la arhitectuta și fiziologia computerului genetic al zeilor evreilor. Ideile din edițiile inițiale ale Programului Terra revin și în acuala carte, dar baza informației este decodarea textelor egiptebne. Consider această decodare completă și mai mult decât atât, SUPORT pentru decodarea oricărui alt text antic.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi făcută publică