10
YouTube Programul Terra

Vă salut din nou!

Astăzi am lansat un canal YouTube „Programul Terra”

Voi încărca pentru inceput în zilele următoare 26 de sectiuni care însumează 9-10 ore de explicații cu privire la Programul Terra. Apoi vor urma probabil și alte sectiuni și chiar și emisiunile TV de acum peste 20 de ani. Probabil va urma și subtitrare în engleză pentru unele sectiuni în limita timpului liber care oricum este extrem de restrâns.

O seară minunată și dacă nu aveți ce face, atunci luați un ceai verde cu iasomie ca sa va pot spune vizionare plăcută!

Cu stimă,

Toni Victor Moldovan

14 Comments

 1. Bordeanu Gheorghe 15/12/2021 Reply

  Interesant
  Captivant
  Tulburator

  Cu Stima !

  • Alexandrina Mihaescu 14/11/2022 Reply

   Incep printr-o plecaciune in fata domniilor voastre, autor si traducator, ca pretuire pentru munca imensa prin care ati realizat cele trei carti. Rasplata va sosi , este doar o chestiune de timp. Pentru mine parcurgerea primelor doua carti a insemnat marea mea experienta de viata, mi-a rascolit toate cunostintele acumulate in anii de scoala, cautand dupa peste 40 de ani de absolvire a faculatii de matematica-informatica o explicatie la „limbajele formale” despre care ne invata marele academician Solomon Marcus si pe care le-am regasit in paginile cartilor, mi-a rascolit toate sentimentele legate de trairea mea religioasa in ortodoxie, mi-a dat senzatia unei imense deschideri spre ceva la care nu ma gandisem pana la cei 65 de ani impliniti la data lecturarii. Nu am putut convinge pe niciunul dintre apropiati fosti colegi sa se incumeteze la parcurgerea cartilor, in schimb o prietena octogenara, inginera de profesie, mi-a fost tovarasa de dezbateri si comentarii asupra etapelor parcurse din computerul genetic. Pentru amandoua a fost un fascinant joc al mintii si imaginatiei intreaga lecturare. Felicitari pentru ceea ce ati oferit cititorului! De curand am fost la Teatrul National Bucuresti la piesa „Masinaria” in regia lui Alexander Hausvater si am identificat, sunt sigura, elemente din Zohar, sau cele din computerul genetic asupra caruia am ostenit in lectura cale de cateva luni. Oare profesorul meu Solomon Marcus a studiat Zoharul?

   • Toni Victor Moldovan 14/11/2022 Reply

    Vă mulțumim pentru aprecieri. Si noi am dorit să facem o treabă bună; fiica mea ca traducător, iar eu ca autor și consult în traducere. Mă bucur enorm că munca este apreciată. Adevărul este recenziile adevărate și extinse ale cărții cam lipsesc. Faceți parte dintre puținele persoane care pot aprecia tipul acesta de muncă… Și pentru că atât textele vechi, cât și cartea mea sunt pline ce metafore și comparații de tot felul, iar în plus sunteți matematiciană, vă fac o dezvăluire.
    Imi aduc aminte cu plăcere de perioada anilor de școală, cu profesori excepționali care au format generații de oameni bine pregătiți profesional și în general pentru viață. Minunatul profesor de matematică Aurel Candidatu mă lua de perciuni de la masa de tenis și mă trimetea acasă ca să rezolv problemele pentru Gazeta Matematică. Da, și le rezolvam cu plăcere dublă, ascultând Pink Floyd – The Dark Side of The Moon, care era matematică la puterea N adresată sufletului. Cine mai are revista matematică de prin 75-76 îmi găsește numele publicat cu punctaje care ar face cinste oricui… În drumul vieții mele a apărut apoi un alt zeu al matematicii, Profesorul Emerit Antonie Dorel… Ce profesori dedicați. Mi-ar fi plăcut să poată să citească astăzi Programul Terra în Egiptul Antic, pentru că geometria spațială învățată în clasa a noua se regăsește poate și acolo…
    Comparația cu matematica pe care o fac în elaborarea modelului de computer genetic este poate improprie, pentru că modelul a necesitat cunoștințe de fizică, genetică, medicină, medicină energetică precum și informație ȘTIINȚIFICĂ extrasă din Zohar și din Cartea Egipteană a Morților, informație a unor științe la care noi încă pământenii, încă nu am ajuns.
    Din toată seria Programul Terra, aceasta este singura carte de al cărei rezultat sunt mulțumit. În 2021 când am publicat cartea, am avut același sentiment al rezolvării unei probleme grele de matematică prin două-trei metode, de punere a foilor în plicul alb format A5, trimis pe adresa Gazetei Matematice, așteptând apoi cu sufletul la gură punctajul estimat. Ehe, pe vremea aceea avea cine să îmi corecteze problemele… Sper să se găsească cât mai mulți și acum. Și iată, s-a găsit!
    Vă mulțumesc încă o dată!
    Cu stimă,
    Toni Victor Moldovan

 2. Bordeanu Gheorghe 15/12/2021 Reply

  Interesant
  Captivant
  Tulburător

  Cu Stima !

  • Toni Victor Moldovan 17/12/2021 Reply

   Domnule Bordeanu cred că vă dați seama că și pentru mine a fost fascinant, interesant și cel puțin la fel de tulburător cu fiecare pas pe care l-am făcut în decriptarea acestor cărți.
   O seară frumoasă!Mulțumesc pentru comentariu

   • sorina-vali 11/05/2024 Reply

    Îmi cer scuze in prealabil dacă par sâcâitoare, aș dori să aflu concluzia in urma următoarelor premize: genomul uman era perfect întrucât era obținut natural , farfuriile zburătoare vizibile de noi sunt create tot de corpuri că noi doar că sunt controlate de entități prin tehnici, (mai nou și cip, dar inițial prin ritualuri, a se căuta expresia englezească „Knock on wood ” și denumirea Vatican de la vinul ceremonial de posedare cu entitate-a care intra în băutura prin raza luni după un calendar anume -pestera scoicilor ar fi un punct de plecare, apoi ochiul electo-magnetic in care am trăi care e format că o bucla temporală un experiment de ascensiune a consținței prin progarea mai multor echilibre existențiale in scopul descoperiri greșelilor de evitat in realitatea dinafară acesteia. Copila pusă peste o parte care a dus la apariția lunii ea neexistând in vremea străbunicilor bunicului meu. Lumea se dedublează fi la perioade de timp calculate de colculatorul in care suntem conectați in această iluzie de corpuri fizice în funcție de evoluția gândurilor noastre „gândurile lor erau numai rele ” Biblia, sau conștientizarea sinelui_ nu există individualizare naturală cum se spune suflare de viață e doar una,deci suntem una in toți ,fiecare celulă conține totul, deci totul e conținut de fiecare particulă e fond materializate din eter conștință eternă… . Cum ați răspunde apoi la întrebarea eu că spirit am venit aici de bună voie să învăț sau am fost pescuit că să mi se fure creațiile?

 3. Gina Cosnete 23/12/2021 Reply

  Misiune grea aveți în această viață…dar extraordinar de incitanta. Multa munca, studiu și dorința de a face cunoscut ceea ce mulți nici nu-si imaginează ca există…felicitări domnule Moldovan!! Tot respectul!!

  • Toni Victor Moldovan 24/12/2021 Reply

   Vă multumesc Doamna Gina Coșnete!

 4. Boza Tincuta 02/02/2022 Reply
  • Toni Victor Moldovan 04/02/2022 Reply

   Vă mulțumesc pentru mesaj! Mi se pare că este o abordare logică! În mod sigur nu veți întâmpina probleme majore în înțelegerea Programului Terra în Egiptul Antic, carte pe care o comsider cu câteva clase deasupra fostelor ediții, pe care nu le voi mai produce.
   Cu stimă,
   Toni Moldovan.

 5. Boza Tincuta 02/02/2022 Reply

  Domnule Moldovan, am citit PT, (prima si a doua carte), am citit biblia, coranul, cartea lui Enoh, și traducerile plăcuțelor Sumeriene. Toate le-am analizat prin (filtrul) judecății mele, avand cunoștințe de genetică, dobăndite dintr-o pasiune inexplicabilă. Acum urmărindu-vă pe youtube, aproape am înțeles în totalitate conceptul dv.. urmează sa comand cărțile noi apărute si sper sa nu-mi mai dea cu…..(virgulă). Vă urez succes și putere de muncă.

  • Toni Victor Moldovan 04/02/2022 Reply

   Vă mulțumesc pentru mesaj! Mi se pare că este o abordare logică! În mod sigur nu veți întâmpina probleme majore în înțelegerea Programului Terra în Egiptul Antic, carte pe care o comsider cu câteva clase deasupra fostelor ediții, pe care nu le voi mai produce.
   Cu stimă,
   Toni Moldovan.

 6. Boza Tincuta 02/02/2022 Reply

  Domnule Moldovan, am citit PT, (prima si a doua carte), am citit biblia, coranul, cartea lui Enoh, și traducerile plăcuțelor Sumeriene. Toate le-am analizat prin (filtrul) judecății mele, avand cunoștințe de genetică, dobăndite dintr-o pasiune inexplicabilă. Acum urmărindu-vă pe youtube, aproape am înțeles în totalitate conceptul dv.. urmează sa comand cărțile noi apărute si sper sa nu-mi mai dea cu…..(virgulă). Vă urez succes și putere de muncă.t

 7. Stanciu Vasilica 02/04/2023 Reply

  Va mulțumesc frumos din suflet pentru ca ne
  Împărtășiți din studiile dvs.Am cumpărat cartea am răsfoiți nu am avut timp sa citești noua ediție.Ediditia din 2000 am citit-o atunci.Am avut o viata foarte foarte aglomerata.Acum sunt în Sibiu .M-am pensionat și am venit lângă fiica mea.Am lucrat ca asistenta la Ambulanță și știu cât de greu este când părinții sunt la distanță.
  Vă dorim Sănătate și Fericire alături de cei dragi cu multe împliniri și bucurii frumoase.Doamne ajută!🙏🙏🙏⚘️✨️♾️

Comentează

Adresa ta de email nu va fi făcută publică