10

Am început să încarc pe canalul meu YouTube filmele de arhihă referitoare la Programul Terra, realizate de diverse televiziuni din România în perioada 1999-2002. Le puteți viziona pe:

Vizionare plăcută!

1 Comment

  1. sorin 15/04/2024 Reply

    Ma bucur nespus sa revin pe pagina dv la aproape doi ani de cand am vizitat-o, si sa vad ca aveți video-uri cu explicații. Tot aproape acum doi ani am fost si in tara ( eu stau in BC-Canada), unde am si comandat cărțile si le-am primit si le-am luat cu mine. Am citit Programului Tera in Egiptul Antic pana spre sfârșitul cărții si intrarea adânca in Computerul Zeilor, unde m-am oprit spre a reflecta si a-mi aduna gândurile asupra celor parcurse si recunosc ca desi „vaccinat” de volum de debut al Programului Terra, tot m-a cuprins o oarecare tristețe legata de condiția noastră umana. Dar m-am vindecat:)), acceptând ca asta e condiția noastră umana si cu asta basta, ne bucuram de ce este, cat si cum este si mai vedem :)).
    Acum va urma sa savurez video-urile mai recente dar si pe cele mai vechi după care daca voi reflecta din nou si daca voi avea întrebări vi le voi adresa. Așteptam in continuare cu viu interes si Programul Tera pentru evrei – calat pe Zohar, care îmi imaginez ca necesita o munca sisifica, dar nu imposibila pentru cineva pasionat de mesajul criptat in acele volume. Va mulțumesc si va doresc multa sănătate si nu in ultimul rand va transmit ca sunt mândru ca un roman de-al nostru a avut inspirația si declicul in a decripta astfel de mesaje pentru omenire. Felicitări si spor bun in tot ce întreprindeți !

Comentează

Adresa ta de email nu va fi făcută publică