10


Am postat pe canalul meu Youtube șase noi secțiuni în care Programul Terra în Egiptul Antic este explicat … pe scurt!  Mai sus aveți imaginea procesorului genetic al lui Ra , care lipsește în film, dar o regăsiți în carte.

https://www.youtube.com/channel/UCxmlOkrem6SqDwpVjbPZZkQ 

Ultimele trei secțiuni vor fi adăugate săptămâna viitoare. 

Sper ca acest material să faciliteze înțelegerea cărții. 

Oricum, cartea este baza înțelegerii… și dacă ați înțeles pe deplin, atunci știți că în Computerul Genetic nu se aplică principiul: „Cine are carte, are parte!”, ci acolo este exact invers! Și totuși, poate vreți să știți!

Vă doresc vizionare plăcută !

Cu stimă, 

Toni Victor Moldovan 

6 Comments

 1. N 28/06/2021 Reply

  Buna ziua,
  nu am terminat inca nici primul volum, dar am o intrebare catre dvs.

  Care este rostul cartilor (biblite, tora, etc) in care ei explica cum functioneaza acest computer genetic, si de ce n-au lasat aceste informatii?
  puteau doar sa lase acele legi, puteau sa faca mai multe chivoturi, pare ca puteau sa faca mult mai multe lucruri.
  ne puteti spune dvs?

  multumesc

 2. Carmen Cojocaru 24/08/2021 Reply

  Am citit cartile si mi-au placut foarte mult ! Mi-a placut exprimarea originala, umorul fin,, partea cu descoperirile recente din stiinta, mi-a placut tot si am citit cu sufletul la gura participand la fiecare descoperire si decriptare. Ma bucur ca un roman a reusit o asa performanta unica in lume si sper sa va vad cartea pe Amazon si in emisiuni din tara si strainatate, sa mai citesc si alte decriptari palpotante. Sper sa nu vina Men in Black la dvs acasa sa va opreasca asa cum fac uneori cu persoanele care spun adevarul. Felicitari pentru cartea dvs unica in lume. Eu personal rezonez mult cu ideile dvs, sinele meu superior stie ca descoperiti dvs e adevarat si imi pare rau ca nu sunt mai multi oameni care sa va inteleaga. E greu de digerat informatia ca Pamantul nu e al nostru, ca suntem la discretia unor extraterestri fara sentimente, empatie sau suflet, ca totul se va sfarsi inexorabil rau. Nu dati sperante si poate e mai bine asa, sa nu ne mai iluzionam si sa nu ne mai mintim. Eu personal cred ca singura speranta pentru noi e sa iesim din ciclul reincarnarilor adica sa nu mai fim sclavii zeilor in programe experimentale de salvare a speciei lor. Cred ca se poate, asa cum au reusit Buddha sau Isus sau Saint Germain. Nu trebuie sa fii Avatar ca sa scapi de jug. Sunteti chiar unicul autor din lume care nu tine neaparat sa dea sperante sau sa maguleasca amorul propriu omenesc, imi place stilul aparent brutal cu care spuneti adevarurile, sunt intru totul de acord cu ideea dvs si ma declar o admuratoare si o follower a cartilor dvs. Imi doresc sa citesc Zoharul decriptat si mult de tot imi doresc sa decriptati cartile vechi ale Indiei preistorice, Vedele, Puranele, Upanishadele si Cartea lui Dzyan.

  • Toni Victor Moldovan 25/08/2021 Reply

   Vă mulțumesc pentru mesaj! Sunteți prima care a reușit să citească cartea, și mai mult decât atât, să înțeleagă mesajul! Felicitări și să știți că mi-ați făcut o mare bucucrie, de fapt, bucuria primului feed back!

 3. MARINA-IOANA ALEXANDRU 30/01/2022 Reply

  DOAMNE ajută! Acum 2 zile mi-a apărut reclama pe Facebook cu cele trei volume pe care imediat le-am comandat…așa că le aștept cu nerăbdare. După ce am citit Programul Terra acum câțiva ani, m-am pus altfel să studiez Biblia…. într-adevăr, ESTE UN PROGRAM. ÎNSĂ, vestea bună este că ,iată, se poate decodifica sau se poate revela. Important este să ne înțelegem sursa. Un fapt este cert, că de-a lungul mileniilor, ADEVĂRUL ne este ocultat….dar cum LUMINA luminează în întuneric…iată….
  Vă îmbrățișez cu sufletul și cu mult drag și prețuire! Pe curând!!!

  • Toni Victor Moldovan 31/01/2022 Reply

   Vă mulțumesc pentru mesaj și lectură plăcută! AȘTEPT O RECENZIE!
   Cu drag,
   Toni Victor Moldovan

 4. Simona Rodica Johansson 25/05/2024 Reply

  … îmi fac mea culpa…acum câteva luni am auzit despre dumneavoastră dintr-o emisiune, îmi propusesem să caut și cartea și autorul.. între timp lucrurile s-au derulat ceva mai dezordonat..apoi iar cineva făcuse referire la dumneavoastră și eu iar cu ale.. deși îmi găsesc timp pentru diverse emisiuni și lecturi de dezvoltare personala, spirituale, Sf, ce mi se pare mai neauzit și neacceptat de către mulți considerând că așa voi găsi răspunsuri la nedumeririle mele și nu numai, în ultimele zile îmi doream să găsesc ceva ” uau” pentru că simțeam că mă învârt într-un cerc vicios și iată cum în seara aceasta găsesc comentariul dvs. pe grupul Extratereștri antici și uite cum se împliniră lucrurile…cum era vorba aceea cu.. Mahomed la munte sau muntele la..? ☀️

Comentează

Adresa ta de email nu va fi făcută publică