10
1
PROGRAMUL TERRA episodul 01

PROGRAMUL TERRA (PT) Episodul 01

Conceptul „Programul Terra” (PT) creat de mine – Dr. Toni Victor Moldovan, poate fi considerat un brevet de decodare a Bibliei şi a altor texte vechi lăsate de zei pe Terra.

Abordarea acestor texte implantate de către CEI care au conceput dezvoltarea și încheierea ciclurilor umane pe Terra nu poate fi decât complexă și trebuie să includă noțiuni de genetică, fizică, medicina energetică şi alte ştiinţe moderne. Cu cât înaintăm în științe recunoaștem diverse descoperiri în procesele fizice și biologice descrise în textele vechi. Spre exemplu holografia computațională, fizica cuantică, bioholografia cuantică, legile geneticii, embriologia modernă și multe alte științe actuale și …viitoare își găsesc locul în modalitățile de decriptare ale Zoharului, textelor hieroglifice egiptene sau a celor sanscrite indiene. Toate aceste texte fac parte dintr-o hologramă complexă numită de mine Programul Terra.

Concluzionând, încep să vă prezint în PROGRAMUL TERRA (PT) Episodul 01, cum ființe extraterestre din Calea Lactee au renunțat la reproducerea sexuată, iar astăzi se situează pe o treaptă de dezvoltare tehnico-socială în care-și dictează evoluția genetică. Reproducerea se face prin intermediul ființelor umane pe care le includ într-un program de inginerie genetică – PIG cu standard genetic în tandem cu marca genetică a propriei LOR civilizații.

Detaliile acestui proces de transformare și simplificare genetică sunt prezentate în peste 1000 de pagini in lucrarea PROGRAMUL TERRA ÎN EGIPTUL ANTIC; COMPUTERUL GENETIC AL ZEILOR, lansată pe piața românească la data de 16 mai 2021.

Și acum, cu un ceai verde cu iasomie in față, vă doresc vizionare plăcută!

Cu stimă, Dr. Toni Victor Moldovan

Aici puteți cumpăra cartea Programul Terra în Egiptul Antic: 

ToniVictorMoldovan.com

Cartea-Mea.ro

1 Comment

  1. smaranda 15/06/2021 Reply

    Mulțumesc mult, mult de tot.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi făcută publică